Liikettä kehoon ja mieleen

Hyvinvointi­valmennusta Helsingissä

Mind & Motionin tavoitteena on auttaa ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin. Hyvinvointivalmennusta ja muita asiantuntijapalveluita mielen ja kehon hyvinvoinnin saralla on tarjolla Helsingin seudulla. Tällä hetkellä yksilöasiakaspaikat ovat täynnä.

Yksityishenkilöille

Hyvinvointivalmennus on tavoitteellista työskentelyä sen eteen, että parantaisit hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti, pääsisit lähemmäksi unelmiasi, onnistuisit urheilusuorituksissasi, kehittäisit elämänhallintaasi tai olisit tyytyväisempi elämääsi. Hyvinvointivalmennus alkaa kattavasta alkukartoituksesta, jossa selvitämme tämänhetkisen tilanteesi, toiveesi, tavoitteesi ja kuntosi.

Mind & Motion -valmennus

Parhaiten saat valmennuksesta hyödyn irti valitsemalla kokonaisvaltaisen Mind & Motion -valmennuksen, jossa huolletaan sekä kehoa että mieltä. Tässä palvelussa yhdistyvät personal training -palvelut ja henkinen valmennus. Tämä sopii sinulle, joka jostain syystä et ole pystynyt huolehtimaan kunnostasi. Samaan aikaan tunnistat asioiden painavan mieltäsi ja pohdit, miten pääsisit eteenpäin. Avainsanat: henkinen ja fyysinen kunto, uni, ravitsemus

Personal training -palvelut

Personal training palvelut sopivat Sinulle, jos haluat kohottaa kuntoasi esimerkiksi lenkkipolulla, kuntosalilla tai uima-altaassa. Miten saat aikataulusi järjestettyä niin, että liikunnalle riittää aikaa? Miten saavutat kuntotavoitteesi? Miten huolehdit riittävästä palautumisesta?

Personal training -palvelut aloitetaan yleensä kuntotestillä, jonka tulosten perusteella sinulle laaditaan ohjelma. Saatavilla on myös tekniikkaopastusta esimerkiksi kuntosaliharjoitteluun, pilatekseen, uintiin, juoksemiseen sekä venyttelyyn. Avainsanat: fyysinen kunto, ravitsemus

Henkinen valmennus

Tämä on sinulle, joka toivot muutosta nykytilanteeseen ja uskot avun voivan löytyä psyykkisestä työstämisestä. Henkinen valmennus sopii sekä urheilijoille että yksityishenkilöille. Avainsanat: henkinen valmennus, psyykkinen painonhallinta, stressinhallinta

Pilatesohjaus

Pilates on keskivartalon vahvistamiseen ja optimaaliseen vartalon käyttöön kehitetty menetelmä, jonka avulla voit vapautua selkäkivuistasi, löytää optimaalisen ryhdin tai saat itsestäsi enemmän irti harjoittelussa tai omassa lajissasi. Pilates kehittää kehontuntemusta ja lievittää stressiä.

Psykoterapia­palvelut

Olen valmistunut integratiiviseksi psykoterapeutiksi, ja haen tällä hetkellä Kela-pätevyyttä.  Teen aikuisten yksilöterapiaa. Terapiapaikat ovat tällä hetkellä täynnä.

Yrityksille

Kysy lisää työhyvinvointi- yms. luennoista. Pidän luentoja psykologian ja hyvinvoinnin aihealueilta. Luentojen sisältö räätälöidään asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Kysyttyjä aiheita ovat olleet henkilöstön kokonaisvaltainen hyvinvointikartoitus, stressinhallintavinkit, liikunnan vaikutukset mielialaan jne. Luennot voi yhdistää johonkin liikuntaan.

Ryhmäliikunta­ohjaajan palvelut

Tarjolla on pilatesta, spinningiä, niskahartiajumppaa, sauvakävelyä, venyttelyä sekä keskivartaloharjoittelua yrityksesi tiloissa.