Blogi

Mind & Motionin blogi tarjoaa ajankohtaista asiaa hyvinvoinnista.

 • 18/04/2021 0 Kommentit
  Selviytyminen korona-ajasta

  Olemme eläneet korona-aikaa jo reilun vuoden. Väsyttää, harmittaa, ahdistaa. Tuttuja tunteita meille kaikille, sillä elämme vieläkin keskellä epävarmuutta, milloin tämä loppuu? Loppuuko tämä koskaan? Jaksatko vielä hetken miettiä omaa jaksamistasi ja mitä voisit tehdä hyvinvointisi eteen?

  Lue lisää
 • 12/09/2018 0 Kommentit
  Syksy on liikuntapalveluiden kulta-aikaa

  Syksy on alkanut toden teolla, kuntosalit ja ryhmäliikuntatunnit täyttyvät asiakkaista. Hyvä niin, mutta miten luoda liikkumisesta pysyvä elämäntapa, eikä liikkua kuuriluontoisesti? Loppusyksystä salilla alkaa näyttää jo huomattavasti tyhjemmältä. Usein kuulen asiakkaiden sanovan, että he kokevat, etteivät he ole sitä liikunnallista tyyppiä, että jotenkin se vaan aina jää. Usein ajattelen tällöin, että ihminen ei ehkä ole pysähtynyt miettimään liikuntaa ja sen merkitystä omassa elämässään. Sillä kukapa ehdoin tahdoin sanoisi, ettei välitä omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan tuon taivaallistakaan? Meidän jokaisen keho on tarkoitettu liikkumaan, se on luotu kävelemään, kurottelemaan, kyykkäämään jne. Keho voi hyvin liikkeestä ja liikkeen upeana sivutuotteena myös hyvinvoiva mieli.

  Lue lisää
 • 01/01/2018 0 Kommentit
  Hyvää alkanutta vuotta 2018!

  Netti on pullollaan kaikenlaisia uudenvuoden lupauksia ja ohjeita terveellisiin elämäntapoihin. Joka vuosi kuntosalit ja uimahallit ovat täynnä tammikuun ajan, ja helmikuussa on jo hiljaisempaa.

  Lue lisää